Informatie

Ons doel is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in diverse takken van transport. Echter zijn wij gespecialiseerd in trucking service in de Benelux, Frankrijk en Duitsland en hebben wij veel ervaring in diverse takken van transport zoals groupage, zeecontainertransport, koel en vriestransport en lengte en breedte transport.

Tevens beschikken wij ook over een schuifzuilen trailer met 4 assen voor maximale benutting van het te laden gewicht. Door deze trailer zijn wij breed inzetbaar, voor bijvoorbeeld het vervoer van o.a. stukgoed, groupage en agrarische producten. Dit is mogelijk voor producten op pallets, complete, of deelladingen door West Europa.

Onze DAF Super space Cab met 460 pk en euro 5 motor is zeer compleet uitgerust voor de vele takken van transport. Dit in combinatie met een goede en betrouwbare service en een gemotiveerde chauffeur, geeft u de zekerheid van stiptheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Geschiedenis

Sinds 1926 zijn wij al zeer actief in de transport sector. 3 generaties terug zijn wij begonnen met een paard en wagen, om in de regio zuid-beveland agrarische producten te vervoeren. Na 3 jaar werd de eerste vrachtwagen aangeschaft. Na een opsplitsing van het bedrijf in 1937, is Jan v. Liere alleen verder gegaan als transportbedrijf. In 1964 is Ko v. Liere in het bedrijf gekomen als het begin van de 2de generatie. Die door hard werken het bedrijf grotendeels gemaakt heeft tot wat het nu is. In die tijd bestond de hoofdtaak nog steeds uit het vervoeren van agrarische producten. Daarna is steeds meer overgegaan op het vervoeren van stukgoed in voornamelijk Frankrijk en het container vervoer. Het internationaal rijden begon nu echt op gang te komen en uiteindelijk, in 1989, is Marco v. Liere als 3de generatie in het bedrijf gekomen. In 2001 bestond het bedrijf inmiddels al weer 75 jaar en werd de 20ste Volvo truck aangeschaft. In die tijd werd er gereden in voornamelijk het koeltransport. Momenteel word er veel gereden in het staal transport en nog steeds het stukgoed transport. Door de samenwerking met diverse kleine transport bedrijven in de regio kunnen wij ook grotere opdrachten aan.

In het kort

Trekker
DAF Super space Cab

460 pk euro 5

Oplegger
schuifzuilen trailer 4 asser


Vergunning voor NL tot 3,50mtr. breed en 22 mtr lang. Voor BE tot 3,50 mtr breed en voor F tot 3 mtr breed.